Over mij

Mag ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Edith Poeze. In 1971 werd ik geboren in Harlingen (Friesland), Nederland. Sinds eind 2002 woon ik samen met mijn gezin en vele dieren in Tongeren, België. Voordat mijn tweeling in 2009 werd geboren, was ik werkzaam als salarisadministrateur in Nederland: een stressvolle, fulltime kantoorbaan met dagelijks een enorme reistijd. Deze baan was niet te combineren met het fulltime moederschap, dus gaf ik die met plezier op. Nu mijn tweeling naar de lagere school gaat, kwam er voor mij weer meer ruimte en had ik het enorme geluk om van mijn jarenlange hobby in eerste instantie mijn studie en nu mijn baan te kunnen maken.

Al jarenlang hebben wij honden in allerlei soorten en maten. Sommige honden hebben wij bewust als pup aangeschaft, andere zijn ons in de loop der tijd ‘overkomen’, maar ook van die honden die vaak al heel wat hebben moeten meemaken voordat wij ze met liefde in onze armen konden sluiten, houden wij evenveel. Juist door al onze eigen honden heb ik geleerd dat het helemaal niet hoeft uit te maken hoe oud een hond is, wat zijn verleden is en van wat voor ‘ras’ hij/zij is: met elke hond kun je werken, elke hond kan en wil heel graag leren, zolang hij/zij er maar plezier aan beleeft en zolang hij/zij het maar samen met jou mag beleven. Die conclusie vormt dan ook de basis voor mijn hondenschool: een plek waar elke hond, maar ook elk baasje of vrouwtje welkom is, zolang mijn streefdoel maar wordt bereikt, namelijk PLEZIER voor en met je hond, gebaseerd op spel, uitdaging, sport, maar telkens gecombineerd met opvoeding. Of je hond nu oud of jong is, ras of niet…. Of de baas nu oud of jong is, ervaren of niet…. Zolang jullie samen plezier willen maken, met veel afwisseling, op een tijdstip dat jullie schikt, zonder lange wachttijden, individueel of in kleine groepen, dan is mijn hondenschool voor u en uw hond ideaal!

Niet alleen mijn honden en alles wat daarbij hoort, zijn al jarenlang mijn hobby. Hetzelfde geldt voor fotografie. Vroeger vond ik het altijd al heel leuk om foto's te maken, maar sinds ik zelf dieren heb, is deze interesse uitgegroeid tot een passie. Immers, het is fantastisch als het je lukt om je favoriete dier met juist die gezichtsuitdrukking of in die spannende speelhouding te kunnen vereeuwigen. Aangezien ik niemand kon vinden die daartoe in staat was en ik zelf inmiddels wel over de nodige ervaring en opleiding daarvoor beschikte, besloot ik deze kennis en kunde niet langer voor mezelf te houden. Aangezien beeldbewerking en fotografie vaak hand in hand gaan, ben ik mij ook daarin verder gaan bekwamen. Organiseert u bijvoorbeeld een dier gerelateerde activiteit en bent u op zoek naar doeltreffende publiciteit hiervoor, dan verwerk ik mijn voor u gemaakte foto's op pakkende pamfletten. Wilt u uw favoriete huisdier afbeelden op een waakbord, drinkbeker of sweater (en meer!) bent u bij mij aan het juiste adres.

Nieuwsgierig geworden of geïnteresseerd geraakt? Kijkt u dan eens verder op deze website. Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier of via hofeclipse@gmail.com . Ik hoop van u te horen!

This template downloaded form